Facebook

ABS sensoren HYUNDAI GRAND SANTA FÉ

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren HYUNDAI GRAND SANTA FÉ

De werking van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI GRAND SANTA FÉ. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTASUBARUBUICKSUZUKI. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.