Facebook

ABS sensoren HYUNDAI H-1 Open laadbak/ Chassis

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2002 tot 10.2005
103
140
Open laadbak/ Chassis
Vanaf 06.2000 tot 10.2006
73
99
Open laadbak/ Chassis

ABS sensoren HYUNDAI H-1 Open laadbak/ Chassis

De werking van een ABS-sensor

Elke HYUNDAI H-1 Open laadbak/ Chassis heeft een eigen VIN-nummer. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENPONTIACJAGUARDAF. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

ABS-sensor op uw HYUNDAI uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.