Facebook

ABS sensoren HYUNDAI HIGHWAY VAN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 03.2000 tot 03.2004
100
136
Hatchback/limousine
Vanaf 03.2001 tot 03.2004
83
113
Hatchback/limousine
Vanaf 11.2003 tot 03.2004
104
141
Hatchback/limousine
Vanaf 03.2000 tot 03.2004
127
173
Hatchback/limousine

ABS sensoren HYUNDAI HIGHWAY VAN

De werking van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAGMCMERCEDES-BENZ.

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI HIGHWAY VAN past. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw HYUNDAI uitlezen

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.