Facebook

ABS sensoren HYUNDAI i10

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02.2014 tot heden
49
67
Hatchback
07.2014 tot 08.2016
51
69
Hatchback
08.2013 tot heden
49
67
Hatchback
12.2013 tot heden
64
87
Hatchback

ABS sensoren HYUNDAI i10

De werking van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI i10 past. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31617
28,21
55,30
incl. BTW