Facebook

ABS sensoren HYUNDAI i10 Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08.2015 tot heden
64
87
Sedan

ABS sensoren HYUNDAI i10 Sedan

Zelf monteren ABS-sensor

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

De werking van een ABS-sensor

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

ABS-sensor op uw HYUNDAI i10 Sedan uitlezen

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Je kunt bij ons betalen via Creditcard, iDeal en overboeking Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31617
25,79
50,56
incl. BTW