Facebook

ABS sensoren HYUNDAI LANTRA I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HYUNDAI LANTRA I

ABS-sensor op uw HYUNDAI LANTRA I uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKIPLYMOUTHDAEWOOCITROEN. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.