FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren HYUNDAI SONATA II

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren HYUNDAI SONATA II

De werking van een ABS-sensor

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke HYUNDAI SONATA II heeft een eigen VIN-nummer.

ABS-sensor op uw HYUNDAI uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZNISSANDACIALINCOLN. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zelf monteren ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Je kunt bij ons betalen via Creditcard