Facebook

ABS sensoren HYUNDAI TERRACAN

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 12.2001 tot 12.2006
74
101
Hatchback/SUV
Vanaf 11.2001 tot 12.2006
110
150
Hatchback/SUV
Vanaf 11.2003 tot 12.2006
120
163
Hatchback/SUV

ABS sensoren HYUNDAI TERRACAN

ABS-sensor op uw HYUNDAI TERRACAN uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAIMAZDASSANGYONGAUDIMINI. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.