Facebook

ABS sensoren HYUNDAI XG Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2003 tot 09.2005
123
167
Sedan
Vanaf 09.2000 tot 12.2001
143
194
Sedan

ABS sensoren HYUNDAI XG Sedan

ABS-sensor op uw HYUNDAI XG Sedan uitlezen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNLAMBORGHINIIVECODSSUBARU.

Zelf monteren ABS-sensor

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.