FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren INFINITI

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Vervuilde ABS sensoren op uw INFINITI

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.