Facebook

ABS sensoren INFINITI EX

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 04.2010 tot 12.2013
175
238
SUV
Vanaf 09.2007 tot heden
163
222
SUV
Vanaf 04.2010 tot heden
175
238
SUV
Vanaf 10.2008 tot heden
221
301
SUV
Vanaf 10.2008 tot heden
228
310
SUV
Vanaf 09.2010 tot heden
235
320
SUV

ABS sensoren INFINITI EX

De werking van een ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo.

ABS-sensor op uw INFINITI EX uitlezen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Zelf monteren ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.