Facebook

ABS sensoren INFINITI FX

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02.2003 tot 12.2008
206
280
SUV
02.2003 tot 12.2008
232
316
SUV

ABS sensoren INFINITI FX

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

ABS-sensor op uw INFINITI FX uitlezen

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECODODGEOPELFORDSAAB. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

De werking van een ABS-sensor

Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31086
25,57
50,13
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31086
25,57
50,13
incl. BTW