Facebook

ABS sensoren INFINITI G Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2010 tot heden
235
320
Cabriolet
Vanaf 09.2010 tot heden
245
333
Cabriolet
Vanaf 09.2010 tot heden
242
329
Cabriolet

ABS sensoren INFINITI G Cabriolet

De werking van een ABS-sensor

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSMARTALFA ROMEOPLYMOUTHPORSCHEBMW. Wij controleren altijd bij de INFINITI G Cabriolet dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensor op uw INFINITI uitlezen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.