Facebook

ABS sensoren INFINITI G Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2011 tot heden
163
222
Sedan
Vanaf 01.2007 tot 12.2008
228
310
Sedan
Vanaf 10.2008 tot heden
243
330
Sedan
Vanaf 10.2008 tot heden
235
320
Sedan
Vanaf 10.2008 tot heden
235
320
Sedan
Vanaf 09.2008 tot 12.2013
245
333
Sedan

ABS sensoren INFINITI G Sedan

De werking van een ABS-sensor

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

ABS-sensor op uw INFINITI G Sedan uitlezen

Wij controleren altijd bij de INFINITI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELTOYOTALADA. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.