Facebook

ABS sensoren INFINITI M

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2010 tot heden
163
222
Sedan
Vanaf 03.2010 tot heden
175
238
Sedan
Vanaf 04.2011 tot heden
225
306
Sedan
Vanaf 03.2010 tot heden
235
320
Sedan
Vanaf 09.2010 tot 12.2013
246
334
Sedan
Vanaf 09.2010 tot heden
246
334
Sedan
Vanaf 03.2010 tot heden
300
408
Sedan
Vanaf 03.2010 tot heden
300
408
Sedan

ABS sensoren INFINITI M

Zelf monteren ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAMINIDAF. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw INFINITI M uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

De werking van een ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij controleren altijd bij de INFINITI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.