Facebook

ABS sensoren INFINITI M37

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01.2011 tot heden
246
334
Sedan
01.2010 tot heden
243
330
Sedan
01.2011 tot heden
246
334
Sedan

ABS sensoren INFINITI M37

De werking van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Textar, TRW en Jurid Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI M37, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

ABS-sensor op uw INFINITI uitlezen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe glijbussen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.