Facebook

ABS sensoren INFINITI Q60 Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren INFINITI Q60 Coupé

ABS-sensor op uw INFINITI Q60 Coupé uitlezen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bosch, TRW, Rofren, ABS, Brembo en Jurid Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSSSANGYONGSAAB. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

De werking van een ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.