Facebook

ABS sensoren INFINITI Q70

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2014 tot heden
125
170
Sedan
Vanaf 05.2015 tot heden
163
222
Sedan
Vanaf 03.2013 tot heden
175
238
Sedan
Vanaf 03.2013 tot heden
225
306
Sedan
Vanaf 03.2013 tot heden
235
320
Sedan
Vanaf 01.2014 tot heden
245
333
Sedan
Vanaf 01.2015 tot heden
300
408
Sedan

ABS sensoren INFINITI Q70

De werking van een ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij controleren altijd bij de INFINITI Q70 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch.

ABS-sensor op uw INFINITI uitlezen

Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHDACIASKODA.

Zelf monteren ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.