Facebook

ABS sensoren INFINITI QX50 I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 02.2014 tot heden
163
222
SUV
Vanaf 08.2013 tot heden
175
238
SUV
Vanaf 08.2013 tot heden
235
320
SUV
Vanaf 08.2013 tot heden
242
329
SUV

ABS sensoren INFINITI QX50 I

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI QX50 I, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw INFINITI.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

De werking van een ABS-sensor

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.