FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren ISUZU

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensor op uw ISUZU uitlezen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

ABS-sensoren in het wiellager

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.