Facebook

ABS sensoren ISUZU

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren ISUZU

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ISUZU. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen.

Zelf monteren ABS-sensor

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.