FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren ISUZU TROOPER I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren ISUZU TROOPER I

ABS-sensor op uw ISUZU TROOPER I uitlezen

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

De werking van een ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ISUZU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken.