Facebook

ABS sensoren IVECO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren IVECO

Zelf monteren ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Je kunt bij ons betalen via iDeal

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.