FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren IVECO

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Vervuilde ABS sensoren op uw IVECO

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensoren in het wiellager

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACDAIHATSUDAEWOOCITROENAUDI.