Facebook

ABS sensoren IVECO DAILY III Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren IVECO DAILY III Bus

De werking van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO DAILY III Bus.

Zelf monteren ABS-sensor

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

ABS-sensor op uw IVECO uitlezen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDARENAULTMASERATIPORSCHECITROEN. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.