Facebook

ABS sensoren IVECO DAILY TOURYS Bus

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren IVECO DAILY TOURYS Bus

ABS-sensor op uw IVECO DAILY TOURYS Bus uitlezen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw IVECO. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

De werking van een ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGSAABPONTIACTESLAINFINITI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.