Facebook

ABS sensoren IVECO DAILY V Kiepauto

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren IVECO DAILY V Kiepauto

Zelf monteren ABS-sensor

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHIFORDNISSAN. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw IVECO DAILY V Kiepauto past. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

ABS-sensor op uw IVECO uitlezen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.