Facebook

ABS sensoren IVECO DAILY VI Bestelwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2016 tot heden
60
82
Bestelwagen

ABS sensoren IVECO DAILY VI Bestelwagen

De werking van een ABS-sensor

Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Zelf monteren ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

ABS-sensor op uw IVECO DAILY VI Bestelwagen uitlezen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.