FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren JAGUAR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem.

Vervuilde ABS sensoren op uw JAGUAR

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.