Facebook

ABS sensoren JAGUAR

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welk model JAGUAR

ABS sensoren JAGUAR

De werking van een ABS-sensor

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Zelf monteren ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via AfterPay De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Brembo, Textar en Jurid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZPLYMOUTHDODGEMG. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Producten
ABS-sensor voorzijde, links of rechts
Artikelnr: 31258
37,97
108,49
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31257
32,84
91,22
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31259
34,53
93,33
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31259
34,53
93,33
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.