Facebook

ABS sensoren JAGUAR E-TYPE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren JAGUAR E-TYPE

ABS-sensor op uw JAGUAR E-TYPE uitlezen

Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Zelf monteren ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETCADILLACDAIHATSU. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.