FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

ABS sensoren JAGUAR E-TYPE 2+2

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren JAGUAR E-TYPE 2+2

Zelf monteren ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR E-TYPE 2+2, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

ABS-sensor op uw JAGUAR uitlezen

De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITILAMBORGHINIPONTIACMAZDA.

De werking van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.