Facebook

ABS sensoren JAGUAR E-TYPE Convertible

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren JAGUAR E-TYPE Convertible

ABS-sensor op uw JAGUAR E-TYPE Convertible uitlezen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij Abs sensoren gemonteerd in de wielnaaf moet men de complete naaf vervangen als de sensor defect is.

Zelf monteren ABS-sensor

De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDVAUXHALLPLYMOUTHVOLVO. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JAGUAR komen. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.