Facebook

ABS sensoren JAGUAR F-TYPE Cabriolet

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2017 tot heden
221
300
Cabriolet
Vanaf 10.2012 tot heden
250
340
Cabriolet
Vanaf 10.2012 tot heden
280
380
Cabriolet
Vanaf 10.2013 tot heden
405
551
Cabriolet
Vanaf 10.2012 tot heden
364
495
Cabriolet
Vanaf 05.2015 tot heden
423
575
Cabriolet

ABS sensoren JAGUAR F-TYPE Cabriolet

Zelf monteren ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Elke JAGUAR F-TYPE Cabriolet heeft een eigen VIN-nummer. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als de losse abs sensor defect is kan deze makkelijk zonder al te veel kosten vervangen worden het wordt duurder als u de abs computer of regelunit moet vervangen dit zelfde geld voor de wielnaaf waar de abs sensor in zit, deze zijn ook iets prijziger.

ABS-sensor op uw JAGUAR uitlezen

De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.

De werking van een ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSVW VOLKSWAGENCHRYSLERNISSANSMART.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.