Facebook

ABS sensoren JAGUAR XJ Coupé

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren JAGUAR XJ Coupé

ABS-sensor op uw JAGUAR XJ Coupé uitlezen

Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

De werking van een ABS-sensor

Elke JAGUAR heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETAUDINISSANDAIHATSUSUBARUMG. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Zelf monteren ABS-sensor

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.