Facebook

ABS sensoren JAGUAR XJSC Convertible

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren JAGUAR XJSC Convertible

De werking van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEPLYMOUTHLEXUSLINCOLN. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-sensoren zijn gemonteerd bij de wielen en ook elektrisch. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR XJSC Convertible, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

ABS-sensor op uw JAGUAR uitlezen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.