FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren JEEP

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem.

ABS-sensor op uw JEEP uitlezen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENSAABCHEVROLETSSANGYONG. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken.