Facebook

ABS sensoren JEEP

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren JEEP

Zelf monteren ABS-sensor

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

ABS-sensor op uw JEEP uitlezen

Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit.

De werking van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31300
27,48
76,33
incl. BTW

ABS-sensor achterzijde, links
Artikelnr: 31299
27,48
70,46
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 31282
29,31
66,61
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31281
30,09
77,16
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 31507
28,37
64,49
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30905
41,21
117,75
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30905
41,21
117,75
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.