Facebook

ABS sensoren JEEP CHEROKEE

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05.2008 tot heden
130
177
Terreinwagen gesloten
01.2010 tot heden
147
200
Terreinwagen gesloten
01.2008 tot 03.2013
151
205
Terreinwagen gesloten
01.2008 tot heden
151
205
Terreinwagen gesloten
01.2008 tot 08.2012
157
213
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren JEEP CHEROKEE

Zelf monteren ABS-sensor

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw JEEP CHEROKEE past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILAMBORGHINIMERCEDES-BENZHONDA. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

ABS-sensor op uw JEEP uitlezen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het ABS systeem is een deels elektronische en deels hydraulisch samenwerkend remsysteem. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

De werking van een ABS-sensor

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad.