Facebook

ABS sensoren JEEP GRAND CHEROKEE IV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

ABS sensoren JEEP GRAND CHEROKEE IV

De werking van een ABS-sensor

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

ABS-sensor op uw JEEP GRAND CHEROKEE IV uitlezen

De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Als het ABS-systeem niet goed werkt kan dit ook komen door vuil op de sensoren waardoor het signaal niet goed gelezen kan worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JEEP, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DSCHEVROLETKIAVAUXHALLCADILLAC. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.