Facebook

ABS sensoren JEEP WRANGLER I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren JEEP WRANGLER I

De werking van een ABS-sensor

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Wij controleren altijd bij de JEEP WRANGLER I dealer of de onderdelen passen op uw auto. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Zelf monteren ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw JEEP komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.