FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

ABS sensoren KIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS-sensoren in het wiellager

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDRENAULTMITSUBISHILDVNISSAN. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

ABS-sensor op uw KIA uitlezen

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vervuilde ABS sensoren op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden.