Facebook

ABS sensoren KIA CARENS II MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 07.2002 tot heden
77
105
MPV
Vanaf 07.2002 tot heden
93
126
MPV
Vanaf 11.2005 tot heden
103
140
MPV
Vanaf 08.2004 tot heden
102
139
MPV

ABS sensoren KIA CARENS II MPV

ABS-sensor op uw KIA CARENS II MPV uitlezen

Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

De werking van een ABS-sensor

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf monteren ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.