Facebook

ABS sensoren KIA CARENS III MPV

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2006 tot heden
106
144
MPV
Vanaf 01.2009 tot 03.2013
104
141
MPV
Vanaf 09.2006 tot 12.2008
100
136
MPV

ABS sensoren KIA CARENS III MPV

Zelf monteren ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Textar, Zimmermann, Rofren, ATE, Jurid en ABS In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor.

De werking van een ABS-sensor

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke KIA CARENS III MPV heeft een eigen VIN-nummer. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Dit veiligheidssysteem is verbonden met een computer en deze heeft gegevens nodig over de wielsnelheid welke gelezen wordt door de abs sensor.

ABS-sensor op uw KIA uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERPORSCHEDAEWOOJEEP. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

Producten
ABS-sensor achterzijde, rechts
Artikelnr: 31425
30,71
78,74
incl. BTW

ABS-sensor voorzijde, links
Artikelnr: 30897
30,44
76,11
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.