Facebook

ABS sensoren KIA CARNIVAL / GRAND CARNIVAL III

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

ABS sensoren KIA CARNIVAL / GRAND CARNIVAL III

ABS-sensor op uw KIA CARNIVAL / GRAND CARNIVAL III uitlezen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de KIA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Hierbij in de buurt wordt de ABS-sensor, als nemer, gemonteerd om het signaal door te geven, via de computer, naar de ABS-pomp. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

De werking van een ABS-sensor

Deze ring is magnetisch en ook te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.