Facebook

ABS sensoren KIA CARNIVAL I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.1999 tot 10.2001
121
165
MPV
Vanaf 08.1999 tot 10.2001
93
126
MPV

ABS sensoren KIA CARNIVAL I

De werking van een ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Er is een ABS-pomp gemonteerd in de auto, tussen het remsysteem. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig.

Zelf monteren ABS-sensor

Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

ABS-sensor op uw KIA CARNIVAL I uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOMASERATIPORSCHE.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.