Facebook

ABS sensoren KIA CERATO Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.2001 tot 07.2004
85
116
Sedan

ABS sensoren KIA CERATO Sedan

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA CERATO Sedan komen.

Zelf monteren ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.