Facebook

ABS sensoren KIA CLARUS Stationwagen

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.1998 tot heden
85
116
Stationwagen
Vanaf 05.1998 tot heden
98
133
Stationwagen

ABS sensoren KIA CLARUS Stationwagen

ABS-sensor op uw KIA CLARUS Stationwagen uitlezen

ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA past. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

De werking van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Zelf monteren ABS-sensor

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.