Facebook

ABS sensoren KIA OPIRUS

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 09.2003 tot heden
138
188
Sedan
Vanaf 09.2003 tot heden
149
203
Sedan
Vanaf 10.2006 tot heden
196
267
Sedan

ABS sensoren KIA OPIRUS

De werking van een ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij controleren altijd bij de KIA OPIRUS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

ABS-sensor op uw KIA uitlezen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Zelf monteren ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een abs sensor voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl u zoekt de juiste via uw kenteken op onze website en krijgt ook nog eens minimaal 50% korting. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.