Facebook

ABS sensoren KIA RETONA Terreinwagen gesloten

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 05.2000 tot 12.2001
94
128
Terreinwagen gesloten
Vanaf 06.1999 tot 12.2001
61
83
Terreinwagen gesloten

ABS sensoren KIA RETONA Terreinwagen gesloten

Zelf monteren ABS-sensor

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De ABS-ring in het wiellager werkt samen met de ABS-sensor onder de auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

De werking van een ABS-sensor

Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De ABS-ring in een wiellager is eigenlijk ook een ABS-sensor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA RETONA Terreinwagen gesloten, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. De ABS gaat dan in werking en zorgt ervoor dat er pompend geremd wordt.

ABS-sensor op uw KIA uitlezen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Je kunt bij ons betalen via MisterCash, PayPal en AfterPay Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAMERCEDES-BENZLAMBORGHINI. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.