Facebook

ABS sensoren KIA RIO III Sedan

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 10.2011 tot heden
80
109
Sedan
Vanaf 06.2011 tot heden
79
107
Sedan
Vanaf 06.2012 tot heden
90
123
Sedan

ABS sensoren KIA RIO III Sedan

ABS-sensor op uw KIA RIO III Sedan uitlezen

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

De werking van een ABS-sensor

Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Op onze website maakt u simpel deze keuze middels het ingeven van uw kenteken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is zaak om ook de ABS-ring goed schoon te maken met onze remreiniger.

Zelf monteren ABS-sensor

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Om een signaal op te kunnen vangen, is er een gever en een nemer nodig. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.