Facebook

ABS sensoren KIA SEPHIA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

ABS sensoren KIA SEPHIA

ABS-sensor op uw KIA SEPHIA uitlezen

De meeste voertuigen hebben inmiddels abs op het remsysteem omdat dit een zeer doeltreffend middel is om de auto tot stilstand te krijgen onder extreme omstandigheden. Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.

De werking van een ABS-sensor

De abs sensor is er in verschillende uitvoeringen en geeft of leest een signaal om het abs systeem van uw CAR in of uit te schakelen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring.

Zelf monteren ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISAABFERRARIHONDA. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.