Facebook

ABS sensoren KIA SHUMA

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
10.1997 tot 03.2001
65
88
Hatchback
01.2001 tot 12.2001
75
101
Hatchback
10.1997 tot 03.2001
81
110
Hatchback

ABS sensoren KIA SHUMA

De werking van een ABS-sensor

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw KIA SHUMA. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Zelf monteren ABS-sensor

De ABS-ring zit vaak gemonteerd op de aandrijfas de remschijf of de wielnaaf. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het is dus belangrijk om tijdens een onderhoudsbeurt de sensoren vrij van vuil te maken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA komen.

ABS-sensor op uw auto uitlezen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIIVECOSMARTJEEP. Als u een ABS sensor gaat kopen moet u eerst kijken welke uitvoering van ABS sensoren u op uw auto heeft. Er zijn ook gewone pers wiellagers met een magnetische ABS ring in de buitenzijde van het wiellager als deze defect is moet men het wiellager demonteren en vervangen. ABS-sensoren zijn altijd passend voor uw auto.