Facebook

ABS sensoren KIA SORENTO I

Een ABS-sensor zorgt dat uw Abs systeem werkt, de sensoren geven de puls door aan de computer en deze zorgt ervoor dat het ABS-systeem in werking treedt. Een ABS-sensor is een elektronisch auto-onderdeel en kan snel defect raken daar het onder de auto met water en modder te maken krijgt. Vaak zitten de Abs sensoren tegenwoordig ook in de wielnaven ingebouwd wat kan betekenen dat als de ABS-sensor defect is u een complete wielnaaf moet vervangen.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 08.2002 tot heden
102
139
SUV
Vanaf 05.2006 tot heden
120
163
SUV
Vanaf 08.2002 tot heden
103
140
SUV
Vanaf 12.2006 tot heden
125
170
SUV
Vanaf 09.2006 tot heden
131
178
SUV
Vanaf 02.2007 tot heden
182
248
SUV
Vanaf 08.2002 tot heden
143
194
SUV

ABS sensoren KIA SORENTO I

ABS-sensor op uw KIA SORENTO I uitlezen

De sensor om uit te lezen is meestal een los onderdeel wat in de buurt van het wiel zit. Als de ABS-ring in een wielnaad is ingebouwd, herkent u dit aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERDACIADAIHATSULAMBORGHINISUBARU. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf monteren ABS-sensor

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een juist werkend ABS systeem op uw auto is essentieel voor de veiligheid en wordt daarom ook meegenomen in de apk keuring om ongelukken te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaal gever kan in een wiellager zitten of als bijvoorbeeld getande ring op de aandrijfas. Hierdoor wordt de auto weer bestuurbaar.

De werking van een ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Pas dan kunt u de juiste bestellen, het kan dan een losse ABS sensor zijn, een complete wielnaaf met ingebouwde ABS sensor of een wiellager met magnetische ABS ring. De Abs sensor in losse uitvoering vervangen is een simpel klusje, de losse sensor zit vaak op het chassis geschroefd bij de aandrijfas of de remschijf daar loopt hij vlak langs een ABS-ring dit is een getande ring waarvan de ABS-sensor de pulsen leest.

Producten
ABS-sensor voorzijde, rechts
Artikelnr: 30918
38,77
88,11
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.